Privatchaufför

Upptäck tjusningen med en egen privatchaufför

Ge din vardag en lyxig känsla – befriad från långa bokningsköer och ”taxi var god dröj”,  stök vid taxistolpar och mindre nogräknade chaufförer som knappt hittar i Stockholm.  Hos oss kan du istället boka en egen privatchaufför och ge ditt liv en elegant och sofistikerad känsla av New York, Paris och London.


Många fördelar med att anlita oss

Det finns ett flertal stora fördelar med att anlita en privatchaufför hos oss. Du vet alltid redan i förväg vilken vem som hämtar och med vilken bil. Detta är en stor trygghet, inte minst om du vill beställa bil till dina företagskunder eller prominenta gäster från utlandet.

För en utländsk gäst är ofta chauffören den första kontakten i ett nytt land. Anlitar du en privatchaufför genom oss så kan vi möta upp dina VIP-gäster på ett professionellt och trevligt sätt. Vi kan också guida dina gäster runt Stockholm eller kör dem till aktuella event. Med hjälp av oss kan dina gäster känna sig storligen välkomna i Stockholm.  Vi sätter alltid stor heder på att representera dig på bästa möjliga sätt.

privatchaufför

Komforten på en helt annan nivå än taxi

Komforten är en annan stor fördel – en vanlig taxiresa går inte att jämföra med känslan av att bli skjutsad till affärsmötet eller representationsmiddagen av en privatchaufför. Vi ser på komforten som en helhet – det handlar inte bara om bekväma, modernt utrustade och tystgående bilar. I detta exklusiva paket ingår också en hög servicenivå – vi hjälper dig att bära eventuellt bagage, öppnar dörrar och ser till att du har en bra internetuppkoppling under resan. I dagens uppkopplade värld är varje minut guld värd – vi kan se till att du kan hålla dig uppdaterad även under bilresan.

Flexibilitet och service i fokus för oss

Flexibilitet och stor servicekänsla är andra viktiga ledord  för oss. Vi anpassar oss efter dina önskemål beträffande service och komfort och kan på ett smidigt sätt ta dig dit du vill, när du vill.

Just detta är ett av de allra största plusen med att anlita en privatchaufför: du vet att chauffören har full koll på resmål, dina speciella behov och krav och du vet dessutom vad resan kommer att kosta. Du slipper den tickande taxametern vid rödlysen och trafikstockningar.

Diskretion en hederssak

Diskretionen är också en stor fördel med vår exklusiva transportlösning. Inga taxiskyltar, ingen reklam, ingen slarvigt klädd taxichaufför – du kan göra en elegant och stilfull entré i vilka sammanhang som helst. Med eller utan sällskap. Vi har dessutom tystnadsplikt som vi håller till 100 procent.

Av erfarenhet vet vi att den personliga touchen är något som våra kunder uppskattar. Din privatchaufför blir inte bara personen som tar dig från punkt a till punkt b. Han blir en pålitlig och trogen vän som kan ställa upp i vått och torrt.

Glöm tråkiga och svettiga taxibilar – välkommen att boka privatchaufför hos oss.

 

Trevliga chaufförer, fräscha bilar och om du vill ha något mer är det bara att fråga!