Om oss

Bästa möjliga service är vår målsättning

Kvalitativa lyxupplevelser för dig som lägger värde vid att åka komfortabelt. Att utföra transport- och serviceuppdrag med högsta kvalitet är vår främsta målsättning. När du väljer oss ska du kunna känna dig trygg i att du reser i högsta komfort och att vi sätter dina önskemål i första rummet. Alla våra chaufförer talar flytande svenska och engelska. Är du i behov av en chaufför med språkkunskaper utöver detta så kan vi hjälper vi dig.

Vi erbjuder det bästa inom limousinservice och våra chaufförer är alltid professionella och tillmötesgående. Vår trafikledning är öppen 24 timmar om dygnet så att vi alltid snabbt kan bemöta våra kunder.

Alla våra är certifierade inom avancerad bilkörning och vidareutbildar sig kontinuerligt. Eftersom kundernas säkerhet så är våra förare även utbilda sig inom defensiv bilkörning, undvikande manövrering och bostadssäkerhet. Vi kan även erbjuda chaufförer som är utbildade livvakter.

Diskretion och tystnadsplikt är självklara faktorer för att kunna erbjuda våra tjänster och detta gäller oavsett vem som åker med oss.

Våra bilar

I vår fordonsflotta hittar du bekväma, snygga och diskreta bilar som transporterar dig i högsta komfort.

Med våra lyxiga limousiner reser du i fordon som tyst och smidigt flyter fram på vägen så att du verkligen kan njuta och slappna av under resan.

Lyxiga bilar och trevliga chaufförer