Extratjänster

Mer än enbart transportuppdrag

Utöver våra uppdrag som privatchaufförer i Stockholm kan vi även erbjuda ett flertal extratjänster som ger mervärde till dina resor. Vår målsättning är att kunna hjälpa dig med allt som du behöver i anslutning till din resa.

Sightseeing

Vi erbjuder sightseeing i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra bilar är lyxiga. eleganta och diskreta och våra chaufförer är professionella och tillmötesgående. Vi kan erbjuda en sightseeing-upplevelse utöver det vanliga.

Event

Vi kan skräddarsy smidiga och bekväma transporter inför ditt event som en stor fest, en kongress eller en konferens. Vi kan ta fram alternativ som passar perfekt.

Business

Vi erbjuder privatchaufförer till de flesta affärssammanhang. Bekväma, smidiga och lyxiga transporter som gör att du kommer i tid och ger kunder, finansiärer och andra samarbetspartners ett gott intryck.

Transfer

Behöver du transport till och från flygplatsen och vill ha det mer bekvämt än flygbuss, Uber eller traditionell taxi. I våra lyxiga, eleganta och diskreta bilar tar våra proffsiga chaufförer till rätt plats i rätt tid.

 

Här är några av våra extratjänster:

  • För bröllopet - Ett lyxigt bröllopspaket med privatchaufför till bröllop i Stockholm
  • Innan bröllopet för bruden - Åk lyxkigt till möhippan i Stockholm
  • Innan bröllopet för brudgummen - Privatchaufför till svensexan i Stockholm
  • Flygplanstransfer - Anländ med stil till Arlanda 
  • Sightseeing och shopping - Gör en lyxig tur i Stockholm
  • Business - Kör anställda och kunder med stil 
  • Utekväll/Tjejkväll - Ge partykvällen guldglans

Det är bara att du frågar så gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig.

Allt för en härlig kväll på stan

Om du vill få tips på var du kan spendera en trevlig kväll ute i Stockholm eller vara säker på att du kommer med på gästlistan på stadens trendigaste klubbar är vi rätt personer att fråga. Vi ser till att du och ditt sällskap får en oförglömlig kväll och kan köra er till och från både restauranger och klubbar, kanske med en flaska bubbel i baksätet för en extra trevlig resa.

Extra romantik på alla hjärtans dag? Självklart! Vi ser till att det finns både blommor och choklad på plats och kan hjälpa dig att leverera en gåva eller kanske förlovningsringen tryggt och säkert.

Behöver du något mer än bara en privatchaufför? Fråga oss så fixar vi det!