PRIVATCHAUFFÖR STOCKHOLM

RES MED L-CAB I STIL OCH KOMFORT

Extratjänster

Mer än enbart transportuppdrag

Utöver våra uppdrag som privatchaufförer i Stockholm kan vi även erbjuda ett flertal extratjänster som ger mervärde till dina resor. Vår målsättning är att kunna hjälpa dig med allt som du behöver i anslutning till din resa.

Butleruppdrag

Vi kan erbjuda fullständiga butlertjänster för de tillfällen då du inte hinner med eller hellre lägger tiden på annat än dagliga bestyr samt för specialuppdrag. Vi kan köpa blommor och leverera, se till att dina kläder hämtas upp från kemtvätten, rasta din hund, köpa med mat innan vi hämtar upp dig på flygplatsen och mycket mer. Det är bara att du frågar så gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig.

Allt för en härlig kväll på stan

Om du vill få tips på var du kan spendera en trevlig kväll ute i Stockholm eller vara säker på att du kommer med på gästlistan på stadens trendigaste klubbar är vi rätt personer att fråga. Vi ser till att du och ditt sällskap får en oförglömlig kväll och kan köra er till och från både restauranger och klubbar, kanske med en flaska bubbel i baksätet för en extra trevlig resa.

Extra romantik på alla hjärtans dag? Självklart! Vi ser till att det finns både blommor och choklad på plats och kan hjälpa dig att leverera en gåva eller kanske förlovningsringen tryggt och säkert.

Behöver du något mer än bara en privatchaufför? Fråga oss så fixar vi det!